Todellakin! Hiljaiseloa on tällä puolella ollut... meillä vietetään MahtiMarraskuuta, eli herkutonta ja tipatonta aikaa näin ennen joulua, jolloin yritetään tosin silloinkin pysyä kuosissa! Lisäksi ollaan nyt keskitytty perhe-elämään ja liikkumisen lisäämiseen, joten kaikki aika kuluu näihin.

Paraillaan meidän pojatkin on sairaana, isompi vähän vähemmän ja pienempi elämänsä ensimmäistä kertaa kunnolla flunssassa, joten äidin sydän on täällä ihan sykkyrällään välillä. En tiedä saisiko äiti sanoa tälläistä "ääneen", mutta olisin vapaapäivän tarpeessa... vapaapäivä ainakin sairastelusta, ja ehkä myös lapsista... ja yö, jolloin saisi pyyteettömästi vain nukkua... tätä se huoli ja unettomat yöt lasten vierellä teettävät...

Mutta ei siis ole tullut leivottua, tilauksiakaan ei ole nyt ollut, mikä tietenkin on toisaalta ihan hyvä tätä herkuttomuutta ajatellen, näin on vähemmän kiusauksia! Ruokakin on ollut sellaista perus-kotiruokaa kevyellä tvistillä, joten niitäkään ei ole viitsinyt paljon kuvailla!

Mutta kohta koittaa joulukuu ja silloin on luvassa ainakin muutamia päivityksiä sekä herkkujen, että kodin suhteen... varsinainen joulu meillä vietetään poikien mummiloissa vuorotellen, joten tänä vuonna minä "säästyn" ruokien teolta... tai noh, tekisin niitä kyllä enemmän kun mielelläni, eli varmaan tuppaudun joka paikkaan tekemään ruokia ja leipomaan! ;)

Mutta hyvää marraskuun loppua kaikille! Meillekin sataa paraikaa ensilunta! Love it!