No jopas jotakin... onpas aikaa kulunut viimeisimmästä kirjoittelusta...
Meidän elämä on ollut melkosen hektistä tässä viime aikoina... seli seli seli... joo, mutta näin on siis ollut! :)
Mun eli Tean koulu on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti, paljon on tullut jo tehtyä ja saan myös paljon tehdäkkin kun olen kuitenkin lähes kaikkia luokkalaisiani sen 9vuotta vanhempi niin mulla on rutiinia jo ruuan laitossa huomattavasti enemmän kuin muilla, joten tästä seuraa siis se, että mie ehdin tekemään päivän aikana enemmän kun muut... tämä pätee siis siihen perus ruuanlaittoon, ei muuhun. Leipomomon puolella olen taas vieläkin vähän ulalla, mutta alkaa sielläkin jo pientä rutiinia löytymään.

Veetin tarhassa olo on alkanut oikein mallikkaasti. Eilen oli jo ensimmäinen sellainen päivä kun tuli kiukku kun menin hakemaan pikku-ukkoa tarhasta pois. Toivotaan siis, että kaikki jatkuukin näin mallikkaasti kuin tähänkin mennessä on mennyt. :)

Toni lopetti tänään 19 päivän työputken, ja päivien keskimääränen pituus on ollu sellaset 12tuntia, mutta siis työpäiviin sisältyy päiviä 8-16tunnnin väliltä, joten yhteinen aika on ollut tässä melko kortilla, ja tästä syystä ruuatkin on ollu sellaisia suht nopea tekoisia perusruokia... muutaman kerran on ehtinyt leipomaan jotain, mutta eiköhän meidän kamerasta ole juuri niinä hetkinä ollut patterit loppu niin jäi sitten kuvaukset kuvaamatta.

Kaiken tämän lisäksi mulla (eli edelleen Tealla) on alkanut tanssitreenit tällä kuluvalla viikolla. Maanantaisin pidän street 1 tuntia ja tiistaisin vanhempi-lapsi-tanssia yhdessä Veetin kera. Tällä ja ens viikolla pidän lisäksi torstaisin satubalettia yhden toisen ohjaajan puolesta ja torstaina kävin vielä ihan itse tanssimassa street 4 tunnilla kun jäi aikaa omallekin harrastukselle. Lisäksi olen pyrkinyt liikkumaan koulumatkat eli noin 5-6km suuntaansa joko pyörällä tai kävellen... myönnän tosin, että tämä kulunut viikko on ollut niin kiireinen, että olen käynyt koulussa autolla, laiskakin kun olen! ;)

Eli kiirusta on pidellyt, mutta kyllä tämä tästä jossakin vaiheessa tasaantuu.
Tämän viikonlopun Toni on jopa kotosalla, eikä paina ylitöitä, ja se jos mikä on ihanaa, yhteinen viikonloppu pitkästä aikaa. :) Ensi viikko on vielä kiireinen, kun Toni painaa edelleen pitkiä päiviä, mutta 13.9 Veeti menee mummille ja papalle hoitoon ja me vanhemmat lähdetään kaveriporukalla saareen viettämään vähän niinkun meidän häiden rääppiäisiä, oikea rentoutus viikonloppu siis tiedossa. Ja näillä näkymin tämän jälkeen pitäisi alkaa hiukan helpottaa, mutta koskaanhan sitä ei varmasti tiedä.
Näin meillä siis on menty tässä vähän aikaa ja katsotaan kuinka tämä tästä jatkuu.

Iso ja kaunis kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet blogissamme päivityksien vähyydestä huolimatta käydä ja jopa kommentoidakin. :)