Pili pili pom!
Meillä siis tulee vettä kun sanonko mistä... pihalle ei pääse ja se jos mikä kismittää!
Laihiksesta meinasin ilmoitella teille, mutta siinä ei ole mitään kerrottavaa... junnataan ja junnataan vaan paikallaan! Meihin on kyllä iskenyt kauhea pyöräily-kärpänen, mutta nytkin tuo ilma on mikä on! Ja myös uimaan olisi kova hinku, mutta meillä kun on vain tuo maauimala avoinna niin ei tuo sade sinnekään oikein houkuttele lähtemään... vaikka kastuisihan siinä joka tapauksessa! ;) Ja kaiken lisäksi Veeti on kuumeessa niin siitäkään syystä ei pääsisi ulos kuin vuorotellen jos ilma olisi suotuisa!
Tosi urheilijahan kuitenkin lähtisi tuonne pihalle juoksemaan, mutta ei tälläset harrastelija liikkujat jaksa itseään kastella, voi vaikka sairastua... ;)
Mulla (eli siis Tealla) alkoi muutenkin kesäkuu ihan kiitettävän kamalasti urheilujen suhteen... kävin elämäni ensimmäistä kertaa bodypumpissa, ja siellä sitten rehkiessäni revin niin kovasti, että oikea reisi sitten päätti ottaa ja tulehtua ja se oli sitten se puoltoista viikkoa liikuntakieltoa mikä sieltä napsahti.
Ja tässäkin kohtaa tosiurheilija olisi tehnyt vaikka vatsoja tai käsilihaksi, mutten minä, koska en meinannut päästä edes istumaan saatikka sieltä ylös niin jätin sitten kaiken urheilun suosiolla... ;)
Ja sen jälkeen en pumppiin ole kaivannut... :)

Häätkin lähestyy, ollaan taas saatu kaiken moista aikaiseksi ja olisin jo ihan valmis siihen, että häät olisi huomenna... siis, että kaikki olisi jo tehty ja voisi vain nauttia itse asiasta ja olla jo naitu nainen! ;)
Onhan mulla vissiin tossa vielä polttarit välissä... ehkä... kaasot kyllä yrittää väittää ettei mulle mitään ole, mutta luotan niihin tyttöihin kuitenkin kuin peruskallioihin ja luulen ettei äksöniä mun polttareista puutu... Tai sitten ne on niin ketkuja, että järjestävät mulle jälki-polttarit, missä sitten muistellaan niitä menneitä, naimattomia, aikoja! Enpäs tiedä kuinka käy, lupaan pitää teidät perillä asiasta, kunhan itsekin olen perillä jostakin! ;)
Tonin polttareista ei sitten ole sitäkään vähää tietoa.. nekin saattaa olla vauhdikkaat ja täynnä vaarallisia tilanteita... ainakin jos bestmania ja muita polttarivieraita katsoo... ;)

    Mutta siis näillä mennään eteenpäin ja kahden viikon päästä alkaa Tonilla kesäloma ja sen jälkeen ei touhut kyllä pääse kesken loppumaan... Toivotaan vaan jo nyt nautinnollisen ihanaa hääpäivää ja ennen kaikkea hyvää ilmaa! :)