Tea: Paino oli viime viikon lopulla jo paljon alempana, mutta sitten lauantaina istuttiin iltaa muutaman ystävän kanssa ja vaikkei syötykkään mitään niin silti nesteet kertyi, tulihan sitä kuitenkin muutama lasillinen viiniä otettua. Olen hieman pahoillani siitä, että nyt helmikuussa pääsi käymään tälläinen repsahdus, mutta eihän tässä ole muuta mahdollisuutta kuin vain jatkaa tiukkaa linjaa loppu kuun ajan, hirveissä omantunnon tuskissa ja morkkiksessa.
Paino tippui kuitenkin 700g, eli kokonaispudotus nyt -18,3kg. Vyötärö kapeni viikon aikana sentillä ja kokonaiskavennus nyt 15,5cm. Lantiokin lähti pitkästä aikaa kaventumaan ja yksi sentti hävisi, kokonais pudotus 18,5cm. Ja viimeiseksi rinnanympärys kapeni sentillä eli kokonaisuudessaan -8cm.
Vielä olis kolme viikkoa aikaa saavuttaa tuo -21kilon tavoite, saa nähdä kuinka käy kun pudotettavana olisi kuitenkin vielä 2,7,kg kolmessa viikossa. Ei mahdoton ajatus tosin, mutta kyllä se kovaa kuria vaatii.

Toni: Paino putosi viime viikolla aika lahjakkaasti vaikka lauantaina tulikin vähän retkahdettua. Olen yrittänyt vielä lisätä liikuntaa ja pienentää ruoka-annoksia ja se on ainakin tuloksista päätellen onnistunut! Tupakkalakkokin on pitänyt lauantaita lukuunottamatta, silloin tuli pari poltettua kun otti kaljaa.
Elopaino siis tippui 1,6kg ja nyt kokonaispudotus on 13,8kg... Kesän tavoitteeseen on vielä 9,2kg jäljellä! Vyötäröltä ei yllätykseksi ollut hävinnyt mitään, joten kokonaisuudessaan kavennus on vielä 20cm!