No niin, ajattelin taas valaista meidän perheen elämää täälläkin!
Mun (eli siis Tean) polttarit oli kuin olikin viime viikonloppuna... siitä kerron enemmän kunhan saan kaikki kuvat kerättyä itselleni, mutta esimerkkinä, että tälläistä oli tapahtumana:

1695144.jpg

Veeti on parhaillaan sairaana, flunssa iski pojalle päälle ja lämpöäkin oli eilen. Nuhan ja yskän takia meidän perheessä ei oikein ole nukuttu, joten ollaan TODELLA väsyneitä kaikki! Noh, asiaa helpottaa onneksi se, että Tonilla alkaa kesäloma kunhan tästä viikosta on selvitty.
Tuo univelka vaan vie mehuja melkosesti, joten hääjutut ovat tällä viikolla siirtyneet aivan syrjään, vaikka nyt juuri on se hetki kun kaikki pitäisi alkaa saamaan valmiiksi!
Vaahtokarkkien metsästys ei ole vielä tuottanut tulosta ja meidän Prismastakin oli vaahtokarkkien lokonen tyhjänä kun viimeksi käytiin, mutta en jaksanut jäädä keneltäkään mitään kyselemään juuri siinä kohtaa!
Paino sen kun sahaa ja uhkaavasti yrittää kivuta ylöspäin. Mulla tietenkin vaikuttaa tällä hetkellä tuo viikonlopun melko hyvin hoidettu nesteytys ja epäsäännöllisen säännöllinen ruokailu. Mutta siis ei se kaikki kuitenkaan siitä johdu... meistä on taas vaan tullut laiskoja, tai toinen vaihtoehto on se, että meillä on muiden asioiden parissa niin kiirusta niin ei ehditä/jakseta enää liikkua. Noh, jos ennen häitä ei tapahdu mitään niin sitten taas sen jälkeen kun elämä palaa normaaleille raiteilleen!
Ja on se kumma, että kesällä tulee aina painoa, vaikka kuinka yrittäisi nätisti syödä... ensinnäkin minä olen lopettanut lähes täysin punaisen lihan syönnin (mikä ei itsessään kuitenkaan ole edes pahaksi) kun se ei sovi vatsan kanssa yhteen, grillatessa meillä on aina kauhea määrä vihanneksia ja kasviksia siinä sivussa, syödään hedelmiä ja vihanneksia muutenkin ihan tajuttomasti taas kun kaikki on niin hyvää ja kuumilla keleillä ei oikein kunnolla edes ruoka maistu. Ei me liioin syödä namujakaan, eikä kesällä tule edes leivottua samalla tavalla... eli kerta pari viikkoon syöty pieni pala jäätelöäkö sen tekee???
Noh, mutta olen kuitenkin tehnyt itselleni lupauksen, että kun me tänään mennään yöksi Tonin vanhempien luo vahtimaan taloa, kun he ovat Tunisiassa, niin saan jotakin aikaseksi... Kuivakakun ainakin häihin ja meinasin myös testata hääkakun nyt, kun vielä on aikaa tehdä muutoksia jos siltä tuntuu! :)
Mutta tämä siis tälläkertaa... melkoinen valitusvirsihän siitä tuli, mutta näissä univeloissa kaikki näyttää melko harmaalta ja ankealta, vaikkei ne toellisuudessa sitä olisikaan! :)