Juhlatar pisti meille tälläsen haasteen:

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä".


Mulla (eli Tealla) on paljaat varpit, mustat suuren suuret (hyvä että siis jalassa pysyy tämänkin kokosella mammalla) ja hyvin kulahtaneet pehmoset verkkarit. Harmaa henkkamaukalta ostettu pidemmän mallinen t-paita jossa on melko iso kaula-aukko ja siinä rypytyksiä. Alusvaatteet on valkoiset, jota ne ei yleensä koskaan ole... mie en siis voi käyttää kun mustia sukkia, alushousuja ja rintaliivejä... ainakaan arkena.
Korvissa kultaset renkaat, kaulassa kultainen ketju jossa Tonilta saatu sydänriipus sekä Veetin kummilta saama pienen pieni sormus. Sormessa, vasemmassa nimettömässä  vain kihlasormus, joka ei ole oikea kihlasormukseni kun se ei tällä hetkellä mahdu, mutta sormus on kuitenkin erittäin rakas Tonilta/anopilta saatu.

Tonilla on varmaan sellanen ihanaakin ihanampi valkonen haalari... se kun on ydinvoimalalla Loviisassa keikalla ja niillä on siellä sellaset aina päällä! :)
Voimalaitoksen puuvillainen, valkoinen t-paita, Mikki Hiiri bokserit, valkoset "sairaalasukat" (voimalaitoksen nekin) sekä turvakengät joiden päällä vihreät kengänsuojat (vaaditaan voimalaitoksella).
Vasemmassa nimettömässä kihlasormus, se ihan oikea sellainen ja oikeassa nimettömässä pirunnyrkki-sormus!

Veetillä on tuollanen valko-vaaleensini-raitanen koko yökkäri, missä se näyttää hieman vaava-vankikarkurilta, mutta todella söpöltä sellaselta! Ollaan siis ihan rötväilty kun vieläkin yökkärissä, mutta eilen juostiin niin kovasti ympäri kaupunkia ja tänään on neuvola vasta päivällä niin otetaan nyt ihan lunkisti!

En nyt ehdi haastaa ketään kun tuo pieni "vankikarkuri" syö jo tietokoneen johtoja nälissään... ;)