Sunnuntaina sitten kokeilimme...
Tonnikalasalaatti:
150g tonnikalaa
100g herneitä
1dl maustamatonta jugurttia
1rkl ranskankermaa
1rkl sinappia
1 valkosipulinkynsi
2 tomaattia
Sekoita jugurtti, ranskankerma, sinappi ja valkosipuli keskenään. Lisää tonnikala ja herneet ja sekoita hyvin. Koristele tomaateilla ja tarjoa lisäksi leipää.
Energiaa/annos: 200kcal.
Tämä ohje on Kunto Plus:an kirjasta Syö ja laihdu-uusi terveellinen keittiö.
Itse laitoin noin 140g tonnikalaa, eli mitä yhdessä purkissa nyt sitten on, herneitä melkosen silmämääräsesti ja jätin myös ranskankerman poies. Namia oli! :)
Lisänä tarjosin pannuleipää, joka oli tällä ohjeella tehty. Vaihdoin vain kaurahiutaleet ruishiutaleisiin ja jätimme tälläkin kertaa sokerin/siirapin pois.
Kommentit