Ei niin paha tulos kuin mitä pelättiin!
Tänään alkoi sitten kahden viikon teho-startti, jotta saadaan itsemme taas ruotuun ja kohti kevyempiä oloja ja kapeampia linjoja!

Tea:
Paino tippunut 300g, vyötäröltä sekä lantiolta molemmilta lähtenyt sentti! Eli kokonaisuudessaan pudotus nyt 7,3kg ja vyötäröltä -13cm sekä lantiolta -8,5cm!
Ja motivaatio-ongelmat ovat hälventyneet lähes kokonaan! Otin loppuviikosta itseäni niskasta kiinni ja tässä on tulos... ei paha muttei mikään loistavakaan! Nyt motivoi mielettömästi se, että enää hippusen reilu kaksi ja puoli kiloa niin olisi ensimmäinen kymppi-tavote saavutettu! Ja laihista tosiaan nyt takana 14 viikkoa ja edelleen olen puoli kiloa viikossa-tavoitteessa pysynyt... just ja just tosin, mutta pysynyt kuitenkin!
Nähtäväksi jää kuinka tämän seuraavan kahden viikon aikana käy, mutta ainakin tällä hetkellä olen vankasti hyvällä mielelä aloittamassa uutta elämää! Olen myös alkanut taas nauttimaan ulkoilusta ja kunnon kävelylenkeistä, että kyllä tästä vielä jotain tulee! Ja suuri kiitos kuuluu tuolle paremmalle puoliskolleni sekä myös teille kaikille ihanat lukijamme, jotka jaksatte kannustaa ja tukea tätä muutosta!
Olen huomannut itsessäni ihan uusia piirteitä tämän paino-ongelman myötä... minusta on tullut kylmä ihminen... tai ainakin viileä! On paljon helpompi olla ilkeä muita ihmisiä kohtaan ja antaa tällä itsestä sellainen kuva ettei yhtään kiinnosta mitä te olette mieltä minusta ja ettei tämä paino häiritse itseäni juuri ollenkaan! Ja en todellakaan ole ollut täläinen ennen... tämä taitaa kertoa vain siitä kuinka onnettomalta tunnen itseni ja kuinka paha olo minulla on näiden kilojen kanssa... eli tästäkin syystä näistä pitää päästä eroon!
Mutta siis, voisin kirjoittaa aiheesta vaikka ja kuinka paljon, mutta taiden jättää tuolle paremmalle puoliskollekin jotain sanottavaa! Elikkäs uusin innoin uusia tuulia kohti ja toivottavasti paremmin mielin! :)

Toni:

Njoo... Ei se paino ihan tavoitteessa ole mutta ei ainakaan tullut lisää ja vyötäröltä oli jopa hävinnyt  sentti!!! Nyt on viidessä viikossa hävinnyt  kokonaisuudessaan 2 kiloa ja vyötäröltä 5 senttiä.  Liikunta on tosiaan tuntunut nyt todella hyvältä ja olo on ollut todella hyvä kun tietää tekevänsä jotain tämän eteen... Ei sillä etteikö sitä pitäisi liikkua muutenkin kuin laihduttaessa! Loppuisi vaan nää helteet nii olis mukavampi lenkkeillä! 28 astetta on vähän turhan lämmin lenkkeily ilma tällaisille aloittelijoille!! Mutta kyllä tämä tästä lähtee...