Pääpöytä sisälsi:
Fetasalaattia
Valko- ja sinihomejuustoa
Creme Bonjour-tuorejuustoja
Patongin palasia
Pipareita, koristeilla ja ilman
Baileys-juustokakku
Ja napostelupöytä:
Kukkakaalia
Porkkanaa
Kurkkua
Juustoa
Viinirypäleitä
Omenaa
Paprikaa
Ananasta
Kahta erilaista suolaista dippiä
Suklaadippi
Fetasalaatti:
Piparit:
Baileys-juustokakku: (ohje kotikokki.net:stä)
POHJA:
20g margariinia
n.10kpl digestive-keksejä
2rkl sokeria (jätin pois)
TÄYTE:
1dl Baileysia
400g mascarponea(laitoin vaniljan makuista rahkaa)
2dl kuohukermaa (laitoin 2,5dl Flora vispiä)
160g tomusokeria (laitoin reilut puolet tästä määrästä)
1 vaniljatangon siemenet (laitoin n.1-2dl vaniljasokeria)
3 liivatelehteä
Kommentit