Pyydämme anteeksi, ihan oikeen hävettää, kun meidän kirjottelut on viime aikoina olleet melkosen vähäisiä ja  vain laihdutus-aiheisia! Tästä voi kuitenkin ehkä päätellä, että mihin se huomio tällä hetkellä keskittyy ja me voidaan vaan toivoa ettei karkoteta kaikkia ruoka-juttujen seuraajia sivuiltamme pois... on tänne niitäkin juttuja tulossa... :) Laittakaa jatkossa myös niitä kommentteja, ne kun aina vaan piristää päiviä! :)

Tea: Nyt tuntui viikko menneen hyvin... alkaa ilmeisesti tiukahko kuri ja liikunta vaikuttamaan... uinti on edelleen ihan suosiossa, lenkkeily on syksyisillä ilmoilla ihanaa ja salillekin on nyt vihdoin ja viimein tullut raahauduttua. Painoa tippunut viikossa 1,1kg ja kokonaispudotus jo tuon 13,8kg. Laitoin tuonne sivuun itselleni vähän tiukemman tavoitteen, eli kokonaisuudessaan -18kiloa ennen joulua (osatavoite siis muuttui  kuudesta kilosta kahdeksaan)... katsotaan nyt kuinka käy, saatoin asettaa itselleni liian suuren tavoitteen, mutta toivossa on oikein hyvä elää! ;) Tuo tavoite kuitenkin merkitsisi sitä, että jos sen saavutan niin olisin siinä painossa missä olin ennen kuin jäin pikku-ukkoamme odottamaan... ja se jos mikä loisi motivaatiota, koska silloinhan se vasta alkaisi olemaan todellista elämänmuutosta! Vyötärö ei ollut kaventunut kuin puoli senttiä, joka voi olla myös mittavirhe, mutta sen mukaan kavennusta olisi tapahtunut -21,5cm. Lantiolle tuo uinti on tehnyt ihmeitä ja kavennusta nyt viikossa 1,5cm eli kokonaisuudessaan -16cm! Tästä on jälleen hyvä jatkaa ja pitkästä aikaa tuntuu että mukavin ja luottavaisin mielin mennään! :)

Toni: Paino ei oikeastaan ole muuttunut mihinkään... vaaka näytti 100g enemmän kuin viime viikolla! Masentavaa kun neljään viikkoon ei ole tapahtunut oikeastaan mitään kehitystä painossa... kokonaispudotus pyörii siinä 9 kilon paikkeilla. Vyötäröltä oli lähtenyt nyt 1,5cm!!! Ensimmäinen kunnon tulos 3 viikkoon. Tosin viime aikoina on tuo liikunta jäänyt hieman vähemmälle töiden ja kaiken muun mahdollisen vuoksi. Ainoaksi liikunnaksi on oikeastaan jäänyt uinti, satunnaisten lenkkien lisäksi. Nyt pitäisi saada taas itsensä liikkeelle että saisi niitä tuloksia sillä osaahan kuka vaan selittää miksei mitään tapahdu mutta harva saa tuloksia aikaan! Ruokavalio on sentään pysynyt kurissa vaikka muuten on vähän lipsunut! Nyt kaikki ylös, ulos ja lenkille raikkaaseen syysilmaan!!!