Tea: Olihan se tiedettävissä, että tuon isänpäivän syömisten ja vähäisen liikunnan tuoma tulos ei ole kovinkaan positiivinen. Olo on ollut viikonlopun jäljiltä ihan kauhea, turvottaa ja ällöttää kaikki syödyt sekä vähäiseksi jäänyt liikunta. Sunnuntai-iltana tein muutamia lihaskuntojuttuja jumppapallolla, mutta siihen sitten jäikin ne liikunnat... eli kolmen päivän saldo ei ole kovinkaan hyvä. Ilokseni olen kuitenkin huomannut, että puolen vuoden aikana on todellakin tapahtunut muutosta itsessäni ja ajattelutavassani. Kroppa tosiaan kaipaa jo liikuntaa jos sitä ei muutamaan päivään saa ja puolestaan ei tee mieli syödä kovinkaan tuhtia ruokaa. Tuo isänpäivä lounas oli ihanan makuista, mutta ei sellaista enää joka päivä tahtoisi syödä, ei edes joka kuukausi. :)
Mutta siis ne tulokset. Mitoissa ei mitään uutta, ne vaan junnaa paikallaan siinä vty:n -22cm ja vyötärön -16cm, paino oli jostakin kumman syystä valunut hieman alaspäin, huimat 300g, ja nyt siis näyttää -14,7kg. Alkaa hieman kuitenkin turhauttamaan, kun viimeisen kuukauden tulokset on melkosen pieniä, vaikka kuinka yritän... mutta en ilmeisesti yritä tarpeeksi, joten täytyy taas vain kiristää vyötäröä! Tässä on varmaan nyt se ongelma, että kroppa on tottunut tähän nykyiseen tahtiin ja nyt tarvitsisi taas vähentää ruuan määriä ja hieman lisätä liikuntaa. Ihana tunne on kuitenkin se, että alkaa nuo vanhat vaatteet mahtumaan päälle! :) Pelon aiheena puolestaan on tuo mun tavoite, johon on vielä matkaa 3,3kg ja se pitäisi saavuttaa vielä ennen joulua, eli siis viidessä viikossa. Taitaa kuitenkin tuo tavoite jäädä haaveeksi, mutta lupaan nyt yrittää kuitenkin tosissani. Onneksi ei ole tiedossa kuin yhdet pikkujoulut tässä ennen joulua, joten ei pitäisi niidenkään sotkea mun kuvioita. :)

Toni: Nyt tuntuu tosi hyvältä! 1,2kg lähtenyt viime viikosta!! Ensimmäinen tavoite meni rikki ja uusi häämöttää jo edessä... Näin hyvin ei ole paino pudonnut ensimmäisten viikkojen jälkeen! Vyötäröltä ei tosin ollut hävinnyt senttiäkään mutta sen taisi tehdä isänpäivän herkkujen tuoma turvotus!
Liikkuminen tuntuu aina vaan paremmalta kun kilot karisee! Pitäisi vaan liikkua vielä vähän enemmän ettei tulisi samanlaista pysähdystä painon pudotuksessa kuin tuossa viime kuussa oli!