Mulle tuli viime viikolla kirje Kelasta... kirje alkoi näin: "Vanhempainrahakautenne päättyy 15.3.2011.!

SIIS MITÄ???

Mutta niinhän se menee... vaava täyttää Maaliskuussa 9kk ja näin se äitiysloma loppuu... ensin kauhistelin sitä, että kuinka mun vaava voi olla jo niin iso poika??? Vastahan minä tulin laitokselta pienen pienen nyytin kanssa kotiin. Tämän jälkeen mietin, että kuinkas vanha se isompi poju on... täyttää maaliskuussa 4v!!!

Suurin mieleen salaa hiipinyt ajatus oli, että mitäs nyt sitten? Tulothan laskee jonkin verran ja koska ehdin koulusta valmistua ennen äitiyslomalle jääntiä niin en saa kuntalisääkään... kun en varsinaisesti ole jäänyt koulusta enkä töistä pois! (Tuo jos mikä on ihan idiootti pykälä tässäkin asiassa taasen!!!)

Mutta siis mitä nyt tapahtuukaan? Sitähän en tiedä vieläkään... just tossa täyttelin kotihoidontukipaperit lähetettäväksi, mutta niiden avulla meidän perhe ei kyllä kauaa porskuta ja pötköttele... joten tehtiin suuren suuri päätös ja aloin katselemaan työpaikkoja ihan tosissani, mutta kuitenkin sillälailla puolihuolimattomasti... eli siis ihan jokapaikkaan en lähde hakemusta laittamaan, mutta jos jotain sopivaa osuu kohdalle niin sitten ei muuta kuin hakemusta menemään. Ja siitä sitten katsotaan mitä tapahtuu!

Onhan se suuri päätös ja vielä kun vaava on noin pikkunen, mutta onhan se mukava ruokaakin ostaa ja joskus jotain muutakin tarpeellista. Olen kuitenkin miettinyt asian niin, että töiden pitäisi olla päivä tai iltahommia, siten, että saataisi poikien hoito helposi järjestettyä, eikä heidän tarvitsisi öitä viettää hoidossa... tiedä sitten onnistuuko tuo toive, mutta ainahan saa haaveilla... Ja paljonhan kaikki riippuu siitä mitä töitä tulee tarjolle ja jos johonkin pääsee niin mitä se sitten onkaan.

Joten näillä mennään ja toivossa eletään.

Näihin kesäisiin kuviin päätämme raportin tänään. (Kuva viime kesältä)