Tea: Nyt jos alkais taas vaikka jotain tapahtumaan. Tähän asti helmikuu on mennyt ihan kivasti, eli siis hurjat neljä päivää on jo takana... heh... no tästä se lähtee toivottavasti!
Paino oli tippunut viime viikosta 1,3kg ja kokonaispudotus nyt 17,6kg... nyt alkaa paino olemaan ihan samoissa kuin mitä se ennen raskautta oli, eli hieno saavutus jo tämä ja tästä se laihdutus sitten vaan jatkuu.
Senteissä ei suuria muutoksia, vyötäröstä on nyt hävinnyt -14,5cm, lantio ei enää tunnu kapenevan tuosta -17,5cm vaikka kuinka yritän ja rinnanympärys pieneni taas sentillä viikossa eli kokonaisuudessaan kavennusta -7cm.
Kiva kun taas tapahtui jotain niin ehkä tämä taas kannustaa jatkamaan projektissa etiäppäin. Kiitos kaikille ihmisille mukavista ja ihanan kannustavista sanoista, jatkakaa vastaisuudessakin meidän tsemppaamista, se kun aina saa mielen niin mukavaksi ja motivaation taas kasvamaan.

Toni: On se kumma juttu että muuten ei tee mieli mitään hyvää paitsi silloin kun ei saa syödä! No ainakin neljä päivää nyt kunnialla takana ja alkaa mässäilyn himo taantumaan... Saas nyt nähdä kuitenkin miten tässä käy kun aloitan nyt tupakkalakon! Toivottavasti paino kuitenkin jatkaa tälläista laskukäyrää kuin nyt.
Paino putosi taas himan... Huikeat 300g mutta vyötäröltä oli sentään hävinnyt peräti 2cm! Kokonaispudotus nyt siis 12,2kg ja vyötäröltä hävinnyt peräti 20cm!!!
Aloitin tosiaan kuntokuurin ja tein tupakkalakon ja alan ihan tosissani käymään joka päivä pyörällä töissä... matkaa kertyy sellaiset 12km päivässä että kyllä siitäkin varmasti jotain hyötyä on.