Tänä vuonna mie odotan kevättä jotenkin erityisesti, en tiedä miksi... ehkä ensimmäinen talvi kahden lapsen kanssa on tehnyt tehtävänsä ja odotan innolla, että pukemisrumba helpottuisi. ;) Olen hankkinut pojille jo kevättä vaatekaappiin ja parhaimmat ihanuudet on tässä:

Pienemmälle Polarnin kuoritakki, alesta löydetty muutama viikko sitten, siihen kaveriksi kaapista NameItin mustat housut... vielä pitäis kokopuku löytää ja yksi vaihtoehto onkin jo mielessä muhimassa... :)

Ja isomman pojan ihanuuden löysin eilen kun menin vain tsekkaamaan mitä tarjonta tänä keväänä antaa... olin ajatellut yksiväristä yläosaa, mutta tuo iski niin lujaa, että oli kaapattava mukaan... ja tuohon vielä mustat housut niin avot! :)

 

Viikonloppuna ja maanantaina me vain oltiin, mies töissä aamuvuorossa ja me poikien kanssa kotona näissä merkeissä:

On siis lököilty, oltu, nukuttu, ei pedattu petejä, katsottu lastenohjelmia, neulottu, sotkettu, leikitty, puklailtu (jopa isoveikan päälle), köllötelty, nautittu, liikuttu, ihasteltu kukkia, oltu yökkäreissä, ulkoiltu, opeteltu kävelemään tukia pitkin, maisteltu peukaloa, saunottu ja yritetty vain olla... ensi viikonloppu meneekin sitten ihan toisissa merkeissä, pojat mummiloissa yökyläilemässä ja me isännän kanssa pitkästä aikaa hivenen viihteellä. :)