Heinäkuu... mihinkäs tuo kesäkuu meni??? :)

Juuh, eipä ole oikein tullut mitään viime aikoina leivottua, ja ruuatkin on tosiaan ollut tässä sellasia normaaleja ja helppotekoisia, kun on totuteltu elämään nelihenkisenä perheenä.

Mutta leivonnaisia tulee taas reilun viikon päästä kun meillä on 11.7 pienimmäisen rakkaan ristiäiset!

 

Tupla-V Tuhinatoukka Pikkupossu on jo 4viikkoa vanha... tai uusi! Meno on ihan toisenlaista jo kun vaikka viikko sitten... toinen seurailee jo tarkkaavaisesti ihmisiä ja esineitä, ei kauaa, mutta riittävästi kuitenkin! Välillä on helpompaa ja välillä vaikeampaa... sellaista se elämä lapsien kanssa on... välillä nukutaan hyvin ja välillä syödään hyvin, pääsääntöisesti kuitenkin jomman kumman homman kanssa kinkataan, sellainen on meidän veikka-vauva! Kasvanut on toinen hurjasti kun meillä oli jo hieman etukäteen 1kk neuvola! Isoveikka puolestaan on ylpeä pikkuveikasta ja kuulemma rakastaa sitä kovasti... halittelee ja pusuttelee kaiken aikaa veikka-vauvaa... paitsi silloin kun iskee mustasukkaisuus tai kun veikka ei enää olekkaan niin uusi ja mahtava juttu, silloin veikkaa voi vähän yrittää kurmottaa, onneksi melko hellästi kuitenkin. Mutta kaikki tämä on ihan ymmärrettävää, joutuuhan isompi MuPunen jakamaan meidän vanhempien huomion nyt jonkun toisen kanssa ja vielä tässä vaiheessa kun se toinen saa melko paljon sitä huomiota ihan ymmärrettävistä syistä, mm. imetyksen takia... Mutta pääsääntöisesti elämä kahden lapsen kanssa on hienoa ja vaikkakin väsyttävää niin silti mahtavaa!

 

Olemme yrittäneet myös tässä taas laihduttaa... tai no, laihduttaminen on väärä sana, enemmänkin muuttaa elämäntapaa taas parempaan suuntaan! Ruokiailuihin olemme jälleen kiinnittäneet kovasti huomiota ja mm. kaikki roskaruoka ja ylimääräset makeat ym. on jätetty ihan minimiin (eli kokonaan pois, erityistilanteita lukuunottamatta)... Pikku-ukolla kyllä on vielä karkkipäivä olemassaan, mutta se saakin olla!

Toni on taas aloittanut lenkkeilyn ja minäkin käyn kävelyllä joko sauvojen kera tai ilman tai rattaiden kanssa... myös joogan sain jo aloittaa, että pysyy tuo selkä kunnossa, synnytyksen jälkeen kun se tuppasi taas jumiutumaan kokonaan. Joten elämäntaparemontti on taas hyvässä vauhdissa ja olemme tyytyväisiä itseemme!

 

Tässähän nämä tärkeimmät heinäkuun kuulumiset nyt tulikin... viikon verran vielä kun jaksan tehdä koristeita ja leipoa ristiäisiin niin sitten olisi nekin hoidettu "alta pois" ja meidän iskällä alkaa silloin sitten kesäloma ja saadaan taas olla koko perhe yhdessä kotosalla! :)