Mulla oli alkuviikosta koulussa perusleivonnan näyttö, tälläi todella hyvissä ajoin... muutaman kuukauden ennen valmistumista siis, kun muut tekee sen 1,5vuotta ennen valmistumista... ;)

Piti tehdä 200 sämpylää kylmäleivontana, 12kpl leipiä, 10pitkoa, 60kpl croissantteja sekä 60kpl pullia... ja määrät ja kaikki siis piti tottakai itse laskea ja toteutus oman halun mukaan... otin ainoastaan pullista kuvat, kun en jostain syystä tajunnut ottaa muista kuvia kiireen keskellä.

 

Pitkot kohosivat hetken liikaa, kun sähkökatkos pirulainen yllätti juuri silloin kun mun kyseiset tuotteet olivat kohotuksessa, eikä niitä sitten tietenkään saanut minnekkään paistumaan... joten ne hiukan levähti:

 

Ja pikkupullina tein tähtipullia, joissa on sisällä vanilja-jogurttitäytettä sekä mansikkamarmeladia. Kylkeen spritsasin valkosuklaalla ja maitosuklaalla raidat. Meidän uunin kello oli sitten päättänyt mennä sököksi kun mun pullat oli uunissa ja tajusin sen sitten muutaman minuutin liian myöhään, joten näistä tuli hivenen liian tummia minun makuuni...

 

Että tälläinen epäonnen näyttö tällä kertaa...