No niin nyt on taas se hetki kun syksy alkaa tulemaan kohti, koulut alkavat kohta ja elämä palaa takaisin normaaliin arkeen lomien jälkeen. Näin ainakin meille käy... tämä on Tonin viimeinen lomaviikko ja meilläkään Veetin kanssa ei ole kauaa ennekuin tarha ja koulu alkaa ja meidän perheen elämä muuttuu täysin.
Minä siis aloitan ne leipuri-kondiittorin opinnot ja palaan jälleen kouluun tämän reilun puolentoista vuoden kotono olon jälkeen ja Veeti lähtee siis ensimmäistä kertaa tarhaan. Katsotaan kuinka meille käy... tuolle pienelle menijälle ikäisensä seura ja kunnon päivärutiini tekee varmasti hyvää ja äitikin saa ikäistään seuraa. Tämä tuntuu siis oikein hyvältä ratkaisulta meidän perheelle. :)

Laihdutuskin saa taas tuulta purjeisiinsa kesän lööbailun jälkeen ja siitä meinasimmekin tässä tiedottaa...

Tea: Hieman on tuo paino ottanut takapakkia kesän aikana, mutta en ole ottanut siitä stressiä, tässä kun on ollut niin paljon kaikkea muuta huolehdittavaa ja jörjestettävää. On siis syömiset olleet mitä ovat ja liikuntakin on ollut hieman vähäisempää ajanpuutteen vuoksi. Tekosyyhän tuo ajanpuute voi jostakin näin kesälomalla tuntua, mutta ei nuo häät itsestään syntyneet ja olin jossakin vaiheessa niin stressaantunut, että jos sain hetken rauhan niin nukuin sen erittäin mielelläni. Nyt on onneksi stressi helpottanut huimasti ja aivan uudella innolla lähden taas tähänkin leikkiin mukaan.
Tein itselleni tuollaisen tavoitteen, että 8,7kg pitäisi saada pois jouluun mennessä... tässä on siis 21viikkoa aikaa ja viikko vauhti olisi n.400g/viikko... ei tunnu kovin pahalta ja vaativalta tavoitteelta, mutta olenkin päättänyt tehdä tämän homman nyt taas maltilla, jotta karisevat kilot myös pysyisivät poissa. Lisäksi tuo alkava koulu hieman pelottaa laihiksen suhteen, mutta eiköhän sielläkin pysty pitämään syömisensä kurissa, etenkin kun saatavilla on yksi ilmainen lämmin ateria päivässä.
Näissä tunnelmissa minä siis aloitan taas elämänparannusprojektini! :)

Toni: Ei voi tässä vaiheessa ,kun loma on loppumassa ja työt alkavat häämöttää, sanoa muuta kun että huh huh tulipas syötyä. Tuntuu tällä hetkellä että lähdetään taas ihan nollista liikkeelle vaikkei tilanne nyt ihan niin olekaan... tavoitteet on taas asetettu ja ilman kesän takapakkia ne olisivat jo aika lähellä toisin kuin nyt. Tavoitteet on siis aika kaukaiset mutta aikaa on jouluun saakka että eiköhän tässä taas onnistuta aika hyvin vaikka melkein 10kg on karistettavana.