Olen pakastanut jo monen monta pussia ja tehnyt yhden piirakankin tällä ohjeella. Kuvaa tuosta ei vaan tajuttu ottaa, kun oltiin niin lumoissamme raparperipiirakasta! :)
Tänään sain kuitenkin tämän aikaiseksi:
1l vettä
n.450g raparperia
n. 1,5dl hedelmäsokeria
n.1dl vettä + 5rkl perunajauhoja
Laita vesi, sokeri ja raparperit kattilaan ja anna kiehua hiljalleen noin 15minuuttia niin, että raparperit hajoavat. Sekoita desi vettä ja perunajauhot keskenään ja valuta seos kiisselin sekaan ohuena nauhana. Anna keiton pulpahtaa muutaman kerran vielä liedellä. :)
Meinasin laittaa sekaan vaniljasokeria tai kanelia, mutta sitten päädyinkin tekemään ihan tavallisen keiton näin ensimmäisen raparperikeiton kunniaksi! :)
Kommentit