150g voita(laitoin margariinia)
2,5dl sokeria
3 kananmunaa
4dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
1tl kanelia
1tl soodaa
1,5tl leivinjauhetta
2 banaania soseutettuna
100g tummaa suklaata rouhittuna (laitoin Fazerin leivontasuklaata)
1dl kermaa
1. Vaahdota voi ja sokeri hyvin ja lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon.
2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, soseutetut banaanit, rouhittu suklaa ja kerma.
3. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175asteessa n.55-60min.
4. Anna jäähtyä hieman ennen kumoamista.
Ullan kirjassa kakku oli tehty ihanaan aurinko-vuokaan ja koristeltukkin, mutta minä en sitä ehtinyt tehdä. En ehtinyt saamaan edes kokonaisesta kakusta kuvaa kun isoveljeni ja Toni ampaisivat hieman lämpimän kakun kimppuun. :)
Kommentit