Eipä ole ehtinyt taas paljon koneella istuksimaan! Viime viikon keskiviikkona Veeti joutui sairaalaan ja kaksi yötä siellä sitten vietimme. Ei mitään kauhian vakavaa, mutta tälle äidille kuitenkin ihan tarpeeksi rankka kokemus. Siitä on kuitenkin selvitty ja poju on kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, ainut että hiukset on melkosen kynityn näköset kun piti niitä hiukan katkoa pahojen teippien takia. Tipassa siis joutui pikkuinen olemaan ja kanyyli laitettiin pariinkin otteeseen päähän. Mutta nyt taas osaa nauttia täysillä siitä mitä meille on suotu, eli ihana perhe ja mahtavaakin mahtavampi pikku-ukko.
Siitä on kuitenkin toivuttu puolin jos toisinkin, mutta tämän viikon meno on ollut niin hektistä ettei paikoillaan ole pysynyt... tai siis on, mutta tuolla pihalla. On se tälläselle kaupunkilaistytölle ihanaa kun omaa oman takapihan, siitä on nyt nautittu ihan täysin. Ja hurja pyykkäys on ollut koko viikon käynnissä, kun saa kaiken pihalle kuivumaan... tila vaan alkaa lopua tuolla pihallakin... ;)
Viikonloppuna tiedossa kakkujen tekoa ja Tonin siskopuolen rippijuhlia, joten siinä vierähtää meidän seuraava viikonloppu, josko jo ensi viikolla saisimme tämänkin päivitettyä ajan tasalle, kun on ne Veetin 1vee synttäreidenkin tarjoamisten kuvat tuolla odottamassa.
Mutta ihanaa, aurinkoista ja keväistä viikonloppua kaikille! :)