Ollaan oltu taas jonkin aikaa poissa täältä... ja taas selityksiä selityksiä... vatsatauti on nyt podettu tässäkin perheessä, Veeti ei sitä onneksi saanut, mutta me Tonin kanssa saatiin. Mutta se siitä, se oli vaan hetki.

Kone on taas poiminut itseensä viruksia ja muuta mukavaa, joten se toimii toisinaan... siksi en uskalla luvata mitään kuvia vielä ainakaan hetkeen...

Juhlia on ollut... minä täytin tuossa viikko sitten 25vee ja Toni täytti eilen 24vee ja niitä on myös juhlittu kaikin mahdollisin muodoin... Kiitos suuri kaikille mukana olleille! :)

Häät on tuossa vajaan kolmen kuukauden päästä ja ne alkaa viemään entistä enemmän aikaa kaiken aikaa... askartelut on hyvällä mallilla ja suunnitelmat ja kaikki rullaa... kampaajat ja meikit ja muut on varattu ja kukkaset on tulossa ja ja ja... kauheasti on hommaa ja olen varma että jokin erittäin tärkeä ja oleellinen juttu on unohtunut, mutta toivon että muistan sen ennen häitä... ;)

Laihdutus etenee miten etenee... otin tuolta sivusta kaikki muut paitsi uuden tavoite-tickerin poies, mutta jätin kokonaissaavutusten listan kuitenkin näkyville. Meillä on tässä nyt alkamassa sellanen 11viikon tehokuuri (hah hah sanon minä jo näin etukäteen), jonka aikana nuo tavoitelukemat tulisi saavuttaa... Mutta mutta, en tiedä kuinka käy! Pääasia on kuitenkin se, että vaikkei paino tippuisi niin mitat pienenisi.
Tealta: lähtenyt nyt 21,3kg, vyötärö -18cm, lantio -21cm ja rinnanympärys -10cm.
Toni: Lähtenyt nyt 14,4kg, ja vatsanympärystä -20cm.

Että näillä mennään...