Tea: Meiltä tuossa viimisimmässä kyseltiin pituuksista ja painoista, ja toden totta niitä ei täältä ole löytynyt varsinaisina lukemina. Minulle tuo paino on nyt tällä hetkellä vieläkin niin henkilökohtainen juttu etten halua sitä kertoa, ainakaan tässä vaiheessa... pituutta on puolestaan kertynyt "huimat" 167cm. Ehkä minä sitten "normaalimitoissa" kehtaan tännekin tehdä tuon suuren painon paljastuksen, ehkä en, se jää nähtäväksi.
Nyt painoa lähtenyt 20,3kg, rinnanympärys kaventunut 9cm, vyötärö -17cm ja lantio -20cm. Tämän vuoden puolella, eli 10 viikossa on tippunut 5,3kg, eli ihan hyvässä vauhdissa mennään. Saas nähdä kuinka ensi maanantaina painojen suhteen on käynyt kun vietämme pikku-ukon ensimmäisiä oikeita synttäreitä sunnuntaina. :)

Toni: Juu ei niitä ole tosiaan vielä täällä ollut mutta nyt yleisön pyynnöstä tiedoksi että pituutta on 181cm ja painoa on parhaimmillaan ollut 132,8kg... kun blogiin alettiin näitä laittaa niin silloin painoin 128kg ja nyt painoa on 113,5kg! Kun vyötärön ympärystä alettiin mittaamaan se oli 127cm ja nyt se on 106cm.
Nyt kun noita lukuja katsoo niin tajuaa itsekin minkä urakan on tehnyt tähän mennessä ja vielä on kuitenkin matkaa tavoitteeseen! Minulle nämä asiat ei ole ihan yhtä arkoja kuin tuolle kauniimmalle osapuolelle... etenkin tuo paino on hänelle aika arka asia. Tämän vuoden puolella on lähtenyt 4,6kg ja vyötäröltä 3,5cm että kyllä tämä tästä etenee hyvään tahtiin etenkin kun kevät alkaa koittamaan ja ulkoilu on kivempaa kun luonto kukoistaa!