Tea: Laihistelu sen kun jatkuu... kyllähän se vissiin eteneekin jotenkuten... ;) Pitää pitää huoli ettei laihdu liikaa notta hääpuku ei tipu päältä kesällä! ;)
Painoa lähtenyt nyt siis 19,1kg eli tuo on siis 47,75 rasiaa margariinia!!!, ja viikossa tippu taasen mukavat 800g. Vyötärö pysyi samana -15,5cm, lantio kapeni sentillä nyt yhteensä -19,5cm ja rinnanympärys oli myös samassa kuin viime viikolla eli -8cm.
Ihan kivastihan tuota on lähtenyt, eikä enää ole kovinkaan pitkä matka sinne seuraavaan tavoitteeseen -21kiloon, mutta en kyllä yhtään osaa sanoa ehdinkö sinne 3.3 mennessä kuten tarkoitus oli!
Kiitos kaikille ihanille ihmisille, niin tutuille kuin tuntemattomillekin, kannustuksesta ja mukavista sanoista, niitä saa jatkossakin antaa, koska aina ne mukavasti kohentaa mieltä ja tsemppaavat jatkamaan.

Toni: Nyt tuntuu paino tippuvan ihan kiitettävästi... viikossa pudonnut 1,1kg ja vyötäröltä hävinnyt sentti! Tuntuu että ne olisi hvinnyt tekemättä mitää kun jäänyt tuo liikunta vieläkin vähäisemmälle kun olen ajellut töihin firman autolla joten ei ole päässyt pyöräilemäänkään... Ikävä kyllä kun se alkoi tuntua jo tosi hyvälle! Kai tässä on kuitenkin tehnyt jotain oikein kun paino tippuu ja  sentit katoaa vyötäröltä!