Tea: BLAAH sanon minä! Veeti on siis ollut kipeänä ja itsekin flunssasta kärsinyt. Poika alkaa olemaan jo kunnossa ja oma olokin on kovasti parempaan päin. Huomena meinasin jo uskaltautua taas salillekin reilun viikon tauon jälkeen, kroppa niin jo sinne kaipailee! Hyvä tunne siis! :)
Mutta paino on noussut kahden viikon aikana puoli kiloa, en tiedä johtuuko tämä nousu flunssasta, menkkojen tulosta vai vain siitä etten ole jaksanut paljon katsoa ruokien perään enkä tosiaan ole päässyt olosuhteiden pakosta liikkumaankaan. Selityksiä selityksiä tiedän, mutta vielä eilen illalla soimasin itseäni siitä etten ole saanut mitään aikaseksi, kunnes tuo ihana toinen osapuoli vähän valaisi minua ja sai päähäni mahtumaan, että sairaana ei paljon kannata rehkiä, vaan hoitaa itsensä kuntoon. Ja kyllähän minä tämän tiesin, jotenkin vain en sisäistänyt sitä ennenkuin joku oikeasti sanoi sen ääneen, melkosen jämäkällä äänensävyllä! ;) Mitat pysyivät samassa kuin tähän astikin eli vyötärö -14cm, lantio -17,5cm ja rinnanymärys -6cm. Tuo rinnanympärys minua aina hämää, mutta täytyy muistaa, että olen mitannut sitä paljon vähemmän aikaa kuin muita mittoja.
Mun tavoitekin muuttui, kun eilen keksin kaikenmoisia juttuja oman pääni menoksi... lupasin, että kun tuon saavutan saan taas lähteä ulos hieman juhlimaan, aikaisintaan kuitenkin maaliskuun alussa ja toiseksi lupaukseksi vannoin, että helmikuussa makeat, suolaiset ja kaikki muu ylimääräinen on pannassa. Eli sukulaiset, ystävät ja muut, jos tullaan kylään niin älkää pahastuko kun en syö mitään! ;)

Toni: Pitkästä aikaa jotain edistystä... Ilmeisesti pyöräily (vaikken sitä ihan hirveästi olekaan harrastanut), annosten pienentäminen ja ruokailun säännöllistäminen on auttanut vähän, koska kilon verran olisi näköjään hävinnyt painoa!  Lenkkeily on jäänyt nyt vähälle kun pojalla oli tosiaan korvatulehdus ja kauniimpi osapuolenikin on kipeänä... Ja yksinhän ei voi lähteä kävelylle tai lenkille! Mutta tosiaan painoa on lähtenyt kilo ja kokonaispudotus on nyt -11,9kg ja vyötäröltä on hävinnyt sentti joten kokonaisuudessan vyötäröltä hävinnyt 18cm.
Lupasin olla tukena mässäilemättömässä helmikuussa joten alkaa tiukka kausi minulle joka todellakin tykkää mässäillä... Mutta ei auta omaa parastaanhan tässä ajatellaan joten se pitää kestää ja kahdestaan sen kestää paremmin! Ei muuta kun lycka till meille!