Laihdutus on jatkunut tammikuun alusta uudella innolla. Pidimme hieman taukoa laihduttamisen kirjanpidosta kaikkien muuttokiireiden sekä joulun takia.... Joulukuun 31. sitten käytiin vaa'alla ja summatiin vuoden 2007 saavutukset.

Tea: Painoa tippui kuluneena vuonna 15kg, vyötärö kapeni 12cm ja lantio puolestaan kaventui 17,5cm. Hyvä saavutus sinänsä, mutta kun tuli köytyä jo siellä -16,8kilossa... tavoitteesta (-18kg) jäin kolme kiloa, mutta mitäpäs pienistä. Tammikuu alkoi taas mukavissa merkeissä ja katsotaan tästä taas eteenpäin miltä tuntuu ja missä mennään. Häät ovat tosiaankin tänä vuonna, joten painoa pitäisi saada pois vielä jokunen kilo, eli ehkä noin 16kiloa ja aikaa ei todellakaan ole paljon, mutta häitä varten olen vaikka viimiset kuukaudet syömättä, sillä niissä pitää olla kauniina (ja tuolla suunnitelmalla hyvinkin pyörtyneenä... ;)...)! :) Ja häiden jälkeen voi taas jatkaa mikäli siltä sitten tuntuu. Laihdutuksesta on tosiaankin tullut jo enemmänkin elämäntapa, joten varsinaisesta laihdutuksesta ei oikeastaan voi enää puhua vaan pitäisi puhua uudesta elämäntavasta... mutta olkoot vielä laihis! ;) Salille ja lenkille olen taas intoutunut ihan hullusti ja crosstrainer kotonakin kutkuttaa kivasti. Myös joululahjaksi saatu kunnon askelmittari on kovassa käytössä... enää puuttuu vain sykemittari niin johan lähtis tää mamma aina härvelein varustettuna likkeelle... ;)
Ihanaa ja raikasta talven jatkoa ja kevään odotusta kaikille! :) Kyllähän me tätä taas tämäkin vuosi jaksetaan! :)

Toni: No nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet mutta palataan nyt vähän vanhaan kertauksen vuoksi... Paino tippui viime vuonna 11,2 kg ja vyötäröltä hävisi 18cm!! Olen hyvin, hyvin tyytyväinen viime vuoden tulokseen ja odotan paljon tältä vuodelta! Vielä riittää pudotettavaa kuitenkin melkein 20kg verran ja ainakin 15cm pitäisi saada pois vyötäröltä! Tähän asti ainakin näyttää hyvältä ja liikunta tuntuu hyvältä.
Hyvää vuoden alkua kaikille!