Tämä maidän laihis alkaa pikkuhiljaa olemaan jo elämäntapa, mutta niin kauan kunnes olemme tyytyväisiä itseemme tänne merkkaamme näitä laihiksena... sen jälkeen se on vain elämää!

Tea: Tämä on nyt jonkinlainen etappi minulle! 8.5.2007 astuin ensimmäistä kertaa vaa'alle synnytyksen jälkeen ja silloin itkin verta tulosta katsellessani, se ei näyttänyt hyvältä, ei sitten miten päin tahansa sitä olisi katsellut. Ylihuomenna tulee siis puoli vuotta täyteen laihdutusta. En ole koskaan ennen ollut näin pitkäjännitteinen ja onnistunut laihduttamisessa, mutta ilmeisesti nyt oli tarpeeksi paha olla itsensä ja peilikuvansa kanssa.
Joten tähän on päädytty... -14,4kg, joka on siis 36 margariinirasiallista rasvaa! Senttejä on kadonnut vyötäröltä 22 ja lantiolta 16. Rinnanympärystä olen mitannut vasta 10 viikkoa ja hävinnyt siinä ajassa 4cm.
Jos lasketaan, että tässä on nyt laihdutettu 26viikkoa niin keskimääräinen viikkovauhti on ollut n. 0,55kg viikossa. Paino on siis pudonnut lähtöpisteestä 13,4%. Tämä kuulostaa mielestäni terveeltä tahdilta ja kilotkin voivat pysyä paremmin poissa.
Olen ylpeä itsestäni, ei voi muuta sanoa...mutta vielä on matkaa sinne minne kuuluisi kuulua. Liikunnasta ja terveellisestä ruuasta on tullut minulle elämäntapa, josta en tahdo enää ikinä luopua. Vartaloni suorastaan vaatii liikuntaa ja se kaikki tuntuu hyvältä!
Tästä ei voi nyt muuta kuin jatkaa eteenpäin... nykyisin ei ehkä enää niin verta itketä vaa'an päällä, mutta vaaka itkee edelleen! ;)

Toni: Noniin nyt alkoi paino heilahdella jo oikeaan suuntaan... Viime viikosta hävinnyt 1,5kg ja vyötäröltä taas yksi sentti. Painoa on nyt hävinnyt kokonaisuudessaan 9,5 kg ( joka siis vastaa 23,75 margariinirasiallista rasvaa ) ja vyötäröltä 17 senttia 16 viikossa! Painon kokonaispudotus
 on 7,5%.
Minun pitäisi omasta mielestä liikkua vähän enemmän kun lenkit on minulta jääneet aika vähiin viime aikoina. Muuten terveelliset elämäntavat ovat kuitenkin tulleet jäädäkseen...  Verenpaineetkaan ei varmaan ole olleet näin alhaiset sitten peruskoulun jälkeen :)
Tästä nyt sitten taas reippain mielin kohti vielä kevyempiä aikoja...