Tea: No niin, näin se viikko taas meni viime punnituksesta. Kun viime tiistaina totesin, että moneen viikkoon ei ole tapahtunut juurikaan mitään, niin nyt otin sitten itseäni niskasta kiinni! Pienensin taas ruoka-annoksia ja katsoin muutenkin hieman uusiksi ruokavaliota. Liikuntaa jatkoin edelleen. Ilmeisesti mun kroppa oli tottunut jo edelliseen ruokavalioon ym. kun nyt alkoi tapahtua! :)
Paino tippui 2,1kg viikosa ja nyt on kaiken kaikkiaan tippunut 16,8kg. Uudelle kympillekin mentiin, niin että helähti, jopa siis 900grammalla! :) Vyötärö oli kaventunut sentin eli kokonaiskavennus nyt 23cm. Lantiolta oli kadonnut 1,5cm ja kokonaisuudessaan olen siitä kaventunut 17,5cm. Rinnanympäryskin oli pienentynyt ja nyt 12viikossa kavennusta on tapahtunut 5,5cm. Eli tämä ruokaremontti auttoi tälläkertaa! :)
Jokohan kohta alan mahtumaan unelmien hääpukuuni mikä tuolla seinällä minua motivoi... ;)

Toni: Sitten kun saisi tehtyä itse saman kuin Tea ja pienennettyä annoksia... kun välillä huomaan että pieni sisäinen ahmattini on ottanut vallan ja syön kuin hevonen!!! Onneksi on sentään tultu liikuttua aika mukavasti niin työn puolesta kuin vapaa-aikanakin!
Elikkäs taas oli tullut edistystä ja viime viikosta on lähtenyt puoli kiloa... Kokonaispudotus on siis 11,2kg! Tosin ei mitään hyvää ilman pahaakin! Vyötäröltä ei ollut taaskaan hävinnyt mitään...  Kokonaispudotus pysyy siis -17cm:ssä jo neljättä viikkoa!!! Mutta ei auta kuin suunnata innolla kohti uusia seikailuja!!