Päätin nyt isänpäivän kunniaksi tehdä ruokaa niin etten katsonut käyttämieni ainesten kalorimääriä... ja tästä voimmekin todeta että tuhtia sapuskaa saatiin, mutta oli se kyllä hyvääkin. Iloinen huomio oli se, että vaikka se kuinka hyvää olikin niin ei tälläisiä ruokia enää tee mieli syödä läheskään joka päivä! :)

Cannelonet

10 lasagnelevyä
keitetään runsaassa vedessä, huuhdotaan kylmällä vedellä, asetellaan leivinpaperin päälle odottamaan

Täyte:
400g jauhelihaa
kuivattua sipulia
2dl hienonnettuja herkkusieniä
100g sulatejuustoa
1prk tomaattipuretta
oreganoa, viherpippuria,
aromisuolaa
loraus punaviiniä

Pinnalle:
1tlk smetanaa
1dl kuohukermaa
2dl juustoraastetta
aromisuolaa, viherpippuria

Ruskista jauheliha ja lisää muut aineet ja hämmennä niin kauan kunnes juusto on sulanut.
Asettele täyte lasagnelevyjen toiseen päähän, kääri rullalle ja laita uunivuokaan liitoskohta alaspäin.
Sekoita smetana, kerma, juustoraaste ja mausteet keskenään ja kaada rullien päälle.
Paista 225asteessa noin 20min.

1056955.jpg