Cannelonet
10 lasagnelevyä
keitetään runsaassa vedessä, huuhdotaan kylmällä vedellä, asetellaan leivinpaperin päälle odottamaan
Täyte:
400g jauhelihaa
kuivattua sipulia
2dl hienonnettuja herkkusieniä
100g sulatejuustoa
1prk tomaattipuretta
oreganoa, viherpippuria,
aromisuolaa
loraus punaviiniä
Pinnalle:
1tlk smetanaa
1dl kuohukermaa
2dl juustoraastetta
aromisuolaa, viherpippuria
Ruskista jauheliha ja lisää muut aineet ja hämmennä niin kauan kunnes juusto on sulanut.
Asettele täyte lasagnelevyjen toiseen päähän, kääri rullalle ja laita uunivuokaan liitoskohta alaspäin.
Sekoita smetana, kerma, juustoraaste ja mausteet keskenään ja kaada rullien päälle.
Paista 225asteessa noin 20min.
Kommentit