Tänään oli vielä yhdet isänpäiväjuhlat, jonne sain kunnian tehdä kakun.

Persikkainen hyydykekakku:

Pohja:
150g gluteenittomia suklaahippukeksejä
70g margariinia
Murskaa keksit ja lisää sula margariini. Painele seos kakkuvuuan pohjalle.

Täyte:
1,5prk Flora vispiä
1,5prk rahkaa
2prk säilykepersikoita
sokeria
vaniljasokeria
1dl vettä
6 liivatelehteä
Vispaa flora vispi ja lisää muut aineet sekaan. Liota liivatteet ennen seokseen lisäämistä desiin vettä. Kaada tämä seos keksipohjan päälle.

Päällinen:
5prk persikkapilttiä
ripaus sokeria
0,5dl vettä
4 liivatelehteä
Sekoita persikkapiltti ja sokeri sekaisin. Liota liivatteet desiin vettä ja sekoita nauhana pilttiseokseen. Kaada tämä varovasti edellisen täytteen päälle.

Koristeina on marsipaanista tehtyjä ruusija sekä ruusinlehtiä.

1056963.jpg