Taas tätä...

Tea: Noniin, viikolla ei ole tapahtunut mitään... tai sanotaanko, että viikolla vielä varmaan tapahtuikin, mutta viikonloppu tuhosi sitten sen. Tuli meinaan syötyä ja hieman myös juotua ja sehän kostautui heti. Vielä tänäänkin on niin turpea olo ja hienon hieno diagnoosi-vaakamme näytti, että nestettä on yli 2% enemmän kuin viime viikolla... joten tähän luotamme, nesteitä on siis vartalo pullollaan. :)
Mutta siis 25 viikkoa laihdutusta takana ja saldona nyt paino -13,8kg, vyötärön ympärys -21,5cm, lantio -16cm ja rinnanympärys, jota olen mitannut vasta 9viikkoa, -4cm. Eli kait tuohon voi olla oikeasti jo ihan tyytyväinen ja vähän ylpeäkin saavutuksista. Eli tällä mennään... :)

Toni: Luultavasti viikonlopun rientojen vuoksi painoa oli tullut lisää 900g, joka on luultavasti nestettä, mutta vyötäröltä oli kuitenkin taas hävinnyt sentti. Urheilut on jäänyt liian vähälle muka kiireiden vuoksi. Uimassa olen sentään jaksanut käydä. Nyt pitäis vaan oikeasti saada itseä niskasta kiinni ja lähteä liikkumaan enemmän. Kokonaispudotus nyt 8kg ja vyötäröltä hävinnyt 16cm, viikkoja takana 15. Painon suhteen olen kuitenkin vielä tavoiteviivalla.