Ja taasen katsausta...

Tea: Eihän se nyt mennyt niinkun piti... painoa 300g lisää. En sitten tiedä johtuuko se flunssan poikasesta, menkoista vai näiden molempien tuomasta laiskuudesta, huonosta olosta ja jaksamattomuudesta. Viime viikolla jäi siis urheilut vähän vähemmälle ja syömiset olivat mitä olivat... kun ei oikein jaksanut ruokaakaan laittaa, eikä etenkään liikkua. Lauantaina sain kuitenkin itseni jo pienelle lenkille ja sunnuntaina olo oli niin hyvä, että tein telkkarin jumpan ja kävin uimassa.
Vyötäröltä katosi kuitenkin taas sentti, minne lie on mennyt, eli kokonaisuudessaan kavennusta nyt 21cm. Vyötärö pysyi samana eli -14,5cm.
Nyt alkaa 9viikon kauhea puserrus... meinaan pitäisi saada pois ainakin tuo reilu 3kiloa, mutta kovana tavoitteena on tiputtaa reilu 5kiloa, eli silloin ehtisin jouluksi niihin mittoihin mitä olin ennen kuin jäin odottamaan Veetiä! Toivottomaltahan tuo tuntuu ja
vähän skeptinen kyllä olen, mutta eihän sitä koskaan tiedä... se personal trainer olis edelleen ihan loistava juttu!!! Mutta katsotaan kuin mamman käy! Salille pääsen vihdoin ja viimein, ensi torstaina mulle tehdään ohjelma ja sitten käyn siellä kahdesti viikossa ainakin näin alkuun, uintia meinaan jatkaa ja telkkarin jumpat on mieleisiä, joten nekin jatkuu... lisäksi ulkoilua säiden mukaan. Ehkä tämä tästä taas.
Pahaltahan tuo plussa taas tuntui ja tuli toivoton olo ja ruokaa alkoi heti tehdä mieli, mutta taisin päästä siitä jo yli ja nyt puhkun taas täynnä intoa. Onneksi Toni tsemppaa mua, ilman tukea tästä ei tulisi mitään! Ja kiitos suuri täälläkin kommentoiville... laittakaa tsemppauksia jatkossakin tulemaan, ne kun piristävät aina päivää! :)
EDIT. 17.10: Ilmeisesti on ollut turvotusta tai jotakin, sillä tänä aamuna (ke) paino samassa kuin viime viikolla... mutta siitähän ei varsinaisesti olla!

Toni: Edistystä näköjään tapahtui vaikka kovasti pelkäsin että paino olisi taas noussut... Mutta onneksi olikin laskenut 600g! Ensimmäinen rajapyykki eli -10kg häämöttää jo aika lähellä. Vyötäröltä ei ollut lähtenyt mitään mutta ei kyllä onneksi tullut lisääkään.
Liikunta jäi viime viikolla aika vähäiseksi kun pukkasi vähän kuumetta tossa alkuviikosta mutta nyt otetaan nämä kaikki väliin jääneet kuntoilut takaisin 9:sän seuraavan viikon aikana! Sunnuntaina käytiin uimassa ja se tuntuu joka kerta vaan paremmalta ja helpommalta! Ensi sunnuntaina pitää jo vähän lisätä matkaa kun nyt tuntui toi 1km jo aika helpolta. Nyt vaan pitää tsempata itseään ja Teaa että jaksetaan!!