Jotain on tapahtunutkin painoissa taas viikon aikana...

Tea: Paino tippunut viikon aikana puoli kiloa, vyötäröltä senttejä hävinnyt taas sentti, elikkäs kokonaisuudessaan nyt 20cm... siis 20cm... se on melkonen määrä senttejä! Vyötärö junnaa hieman paikallaan ja on nyt muutaman viikon vaihdellut muutaman sentin välillä ylös ja alas, eli ei varsinaista tulosta siinä siis! Tein tuossa pienoisia laskelmia... siis joka viikkohan pelkään pahinta ja odotan kamalinta tuolta puntarilta... todellisuus kuitenkin on se, että 21 viikossa on hävinnyt se 12,5kiloa eli tahti on kuitenkin melkein 600g/viikko... ja onhan se hienoa vaikkei sitä aina huomaakkaan!
Painoa on lähtenyt 31,25 margariinirasiallista, siis niitä 400gramman pakkauksia, ja miettikääs minkä verran se on... SIIS IHAN JÄRKYTTÄVÄ MÄÄRÄ RASVAA! Prosenttuaalinen painon pudotus on nyt 11,8%. Ja tavoitepainoon on matkaa noin 23kiloa... tosin olisin tyytyväinen jos saisin vielä edes 15kiloa pois ja vartaloa kiinteämpään kuntoon! BMI:kään ei ole enää kuin 33,5 eli olen enää vain huomattavasti ylipainoinen... en enää siis vaikeasti ylipainoinen! ;)
Olen painanut suunilleen tämän verran viimeksi melko tarkkaan vuosi sitten, raskaus oli silloin vielä alle 20viikolla.... matkaa painoon ennen Veetiä on vielä reilu 5kiloa, mutta ehkä sinne vielä joskus pääsen! :)
Tästä siis jatkuu uusi viikko ja uudet kujeet, katsotaan kuin tällä kertaa käy! :)

Toni: -1,8kg ja -3cm kertoo aika pitkälti mitä on tapahtunut viime viikolla... Olen hyvinkin tyytyväinen tulokseen! Ensimmäinen tavoite alkaa jo olemaan todella lähellä ja into kasvaa mitä lähempänä sitä on kun odottaa jo kovasti että pääsee laittamaan itsellee uuden tavoitteen!! Paino on kyllä vähän pomppinut viime aikoina mutta onneksi se on samalla pomppinut tasaisen varmasti samalla alaspäin... 11 viikossa lähtenyt 8,5kg ja vyötäröltä 13,5cm! Tosin että matkaa on kyllä vielä enemmän edessä kuin takana!