Tälläisen siis tein viikonlopun herkutteluja varten. Kakku päätyi lopulta Tonin vanhempien pöytään, kun heillä oli muitakin vieraita. Onneksi päätyi sillä olisimme olleet kahdestaan ihan ihmeessä kakun määrän kanssa!

873923.jpg

Kyseessä on oikein epäonnen kakku... koristeet vaihtuivat kolmeen kertaan ja tuo ruusukaan ei ole lopullinen koriste, kun tein sen pikaiseen ja se ei ehtinyt kuivua joten teki kakun pinnalle ikävät kuohat joten heitin sen menemään.  Lopulliset koristeet olivat vain kaupasta ostettuja sokerisia sydämiä violetin ja vaaleanpunaisen värisinä.

Maku oli oikein hyvä, vaikka päällimmäinen kerros jäikin liian löysäksi (tarvitsee siis enemmän kuin 3liivatelehteä) ja tuppasi hetken pöydässä olon jälkeen valumaan mansikkakastikkeeksi, mutta onneksi se ei haitannut.

Pohja:
250g Paussi keksejä (metsämarja)
n.150g sulatettua margariinia

Täyte 1:
Mansikka rahkaa (0,2% rasvaa)
1prk Flora vispiä (20%)
6 liivatelehteä
n.0,5dl vettä
1pss marianne crushia
hieman makeutusjauhetta

Täyte 2:
n. 350g mansikoita
hieman makeutusainetta
3 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa pohjan keksit ja sekoita sulatettu margariini niiden sekaan. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Vatkaa flora vispi kevyeksi vaahdoksi, lisää makeutusjauhe, rahka sekä mariannet. Liota kylmässä vedessä noin 5-10minuuttia lionneet liivatteet veteen ja anna hieman jäähtyä. Sekoita liivate muun seoksen sekaan nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada seos keksien päälle.

Survo mansikat sauvasekottimella tms. ja lisää makeutusjauhe. Lisää lopuksi veteen liuenneet liivatteet. Kaada tämä seos ensimmäisen täytteen päälle. Ja anna koko kakun hyytyä yön yli.