Ollaan oltu viime viikko todella laiskoja...
ja sen kyllä huomaa!
Viikonloppuna oli myös juhlia jos jonginlaisia, joten syötyä tuli hieman normaalia mehevämmin... ei tosin kovinkaan paljoa, tai ainakaan niitä määriä mitä joskus on tullut napaansa ahdettua, mutta kuitenkin syöty on!

Tealla oli siis ihmetyksen kummastukseksi kuitenkin kadonnut 200g jonnekin ja nyt kokonaispudotus 12kg... en tosin ole vieläkään niissä mitoissa mitä olin ennen kun Veetiä jäin odottamaan, joten tämä ei tunnu minulle varsinaiselta pudotukselta... siihen mittaan on vielä nyt 6kiloa. Nyt vyötäröltä kadonnut 19cm ja lantiolta 14cm.

Tonilla oli tullut 300g lisää, mutta se voi kaikki johtua nesteestä ja turvotuksesta jota nui viikonlopun syömiset ja juomiset tuottivat. Toninkin kokonaispudotus nyt siis 6,7kiloa... todellinen pudotus siitä pahimmasta painosta alkaa olemaan likipitäin myös 12kilon luokkaa! Tonin massukan ympärys unohdettiin mitata eilen joten teemme sen tänään ja lisäilemme sitten, mikäli jotakin on tapahtunut... turvotus voi tosin johtaa pienoiseen ympäryksen lisääntymiseen, mutta onneksi se on ohimenevää.

Jos vaikka tällä viikolla taas saataisiin toisiamme niskasta kiinni ja ryhdistäydyttäis... nyt ei ihan heti pitäis olla mitään juhlia tai muuta, mitkä sitten taas vaikuttaa ainakin jollakin tavalla tähän projektiin!
Mutta, mutta... eiköhän tämä tästä taas! :)