DOU!!!

Tää viikko ei nyt mennyt ihan niin kuin piti... seli seli, mutta siis selityksiä on taas... Toni on tehnyt töitä ihan kamalasti, joten liikunta on jäänyt häneltä tästä syystä.
Tea puolestaan on kärsinyt kovasta selkäkivusta (tiedetään, tiedetään liikunta auttais). Lisäksi on ollut melkosen stressaava viikko kaikin puolin... pikku-ukko on vähän valvotellut (liekö hampaita tekee...) ja väsymys on ollut ihan hurjaa, on myös ollut paljon muuta tekemistä ja mieliala on ollut erinäisistä henkilökohtaisista syistä täysin maassa. Mutta nyt siis näyttää jo paremmalta, joten ehkä tästä taas saadaan liikunnasta kiinni! Syömiset on pitäneet  ja niiden ansiosta onkin tapahtunut jotain... ja on sitä kuitenkin jotakin myös tehty, kun miinusta kuitenkin näyttää! :)

Tonilla: Paino pudonnut viikossa HUIMAT 100g, kokonaispudotus nyt 4,3kg. Mahan ympärys oli puolestaan kaventunut 2,5sentillä ja kaventunut nyt kaiken kaikkiaan 9,5cm.

Tealla: Paino putosi viikossa 0,5kg ja kokonaispudotus nyt 9,8kg... eli ei siis VIELÄKÄÄN sitä kymppiä!!! Vyötärö kaventunut viikossa 3cm (olen tehnyt vatsalihaksia lähes päivittäin :)), kokonais kavennus nyt 17cm ja lantio kapeni viikossa 2cm eli kokonaiskavennus nyt 11,5cm.

Eli kait sitä jotain on kuitenkin tehty... ja tästä taas jatketaan ihan normaaliin malliin!