Kärsitään motivaatio-pulasta!
Koko homma tökkii melkosen pahasti... liekö syynä tähän kärsimykseen kannustuksen puute niin ulkopuolisilta kuin itseltämmekin ja mahdollisesti myös nämä helteet! Helteillä kun tuppaa tuo "normaalisti" syöminen unohtumaan ja nesteet kertyy ihan oikein olan takaa!

On se niin väärin, kun koko ajan tajuaa tekevänsä väärin ja olevansa laiska, mutta on sitten niin laiska ettei viitsi eikä jaksa asialle mitään tehdä!
Syynä motivaation puutteeseen saatta myös olla viime aikojen vähäisiksi jääneet onnistumiset ja saavutukset... ja itsestäänhän ne on kiinni nekin, mutta kun on edelleen laiska ja saamaton niin se siitä sitten!

Mitähän muuta vielä... myös se saattaa vaikuttaa tähän että kun nyt majaillaan tätä viikkoa Tonin vanhempien talolla talonvahtina ja kaapeista löytyy kaikkea mitä ei kotoa koskaan löydy niin kauheesti tekee mieli kaiken aikaa kaikkea, koska niitä ei kotona saa, kun ei niitä kaupasta osta...
Ja itsestäänhän se on kiinni tämäkin... saamattomuutta ja itsekurin puutetta ilmassa!

Ja kun kärsitään tästä samaan aikaan molemmat, niin ei sitten ole toinenkaan meuhkaamassa vieressä ja patistamassa syömään oikein sekä liikkumaan kunnolla! Ja sitten vaan syödessä puhutaan että miksi näin taas pääsi käymään? Tai illalla saunassa ihmetellään, että miksipäs ei tänään ehditty lenkille tai muuta? Noh, varmaankin siksi, että oli niin kiire syödessä... ;)

Kauhulla odotamme molemmat taas ensi viikon punnituksia ja mittoja... oikeesti, kun molemmat tajuaa tilanteen, mutta kumpakaan ei saa asialle tehtyä mitään. Ei sitten osata sanoa, että miksi... oikeaa syytä kun ei tunnu löytyvän! Joskus sitä vaan toivoisi niin olevansa laiha ja pystyvänsä syömään melkein mitä vaan ja olemaan myös himo-urheilija. Me ei ehkä kestetä sitä, että tässä projektissa on oikeastaan kyse koko meidän elämäntavasta ja että jos se nyt muutetaan niin ei voida enää koskaan syödä sitä mitä mieli tekisi vaan koko loppu elämä menee siinä, että miettii mitä voi pistää suuhunsa ja mitä ei, ja jos jotain sinne tunkee niin mitä pitää tehdä ja kuinka paljon kuluttaakseen sen kaiken!

Joskus laihduttaminen vaan potkii ja nyt se tuntuu potkivan ihan kunnolla!