En tiedä, että onko ne nämä kuumat säät vai mikä, kun ei meillä kummallakaan tuo laihduttaminen oikein onnistu! Tai kovasti yritetään, mutta paino joko nousee tai pysyy samoissa lukemissa!

Tea: Paino pysynyt samassa, vyötäröltä lähtenyt 1,5cm (yhteensä nyt -12cm) ja lantiolta lähtenyt 2cm (yhteensä nyt 7,5cm). Eli on niistä kävelylenkeistä ja crosstrainer-treeneistä ollut jotain hyötyä vaikkei paino olekkaan pudonnut! Motivaatio on ihan hukassa ja sitä tässä pitäisi siis etsiä jostakin! Syönyt olen melkosen tarkkaan ja urheillutkin viime viikolla varmaan enemmän kun viimiseen vuoteen yhteensä, mutta ei se kait vielä riitä... eli lisää liikuntaa tähän hommaan vaan! Mutta mutta, kaikesta huolimatta olen edelleen puoli kiloa viikossa-tavoitteni alapuolella! :) Tästä on hyvä jatkaa mikäli se motivaatio jostain löytyy! :)

Toni: Paino on noussut... mies on tehnyt töitä kyllä, mutta urheilut on vähän jäänyt tältä osalta! Lisää siis pökköä pesään ja tarkempaan syyniin ruuat ja urheilut! Kuumuus vaikuttaa, nesteitä kertyy ja sen huomaa olosta ja ulkomuodosta! Illalla lenkille ja kevyttä kanaruokaa napaan niin kyllähän se taas siitä! Viime viikolla oli lähtenyt lantiolta 4cm, nyt ei ehkä edes viitsi mitata noiden nesteiden takia! Mutta taas uusi viikko ja uudet kujeet mielessä. Puoli kiloa viikossa-tavoitteessa pysytään, mutta nyt ei saisi enää yhtään tulla painoa lisää tai ei enää pysytä viikottaisessa tavoitteessa!