Nyt on edistytty!
Ollaan niin ylpeitä itsestämme... viikko ollaan oltu nyt sillä ns. tehostartilla ja toinen olisi vielä edessä! Ja siis urheilut on rajoittuneet kävelylenkkeihin sekä crosstrainer-hetkiin!

Tea: Paino tippunut 2kg/viikossa, yhteensä nyt 9,3kg... kohta on ensimmäinen kymppi lähtenyt!!! :) Senttejä lähtenyt vyötäröltä nyt 14 ja lantiolta 9,5, eli tämä alkaa jo oikeasti näkymään, vaikkei tässä mikään pieni tapaus vieläkään olla!

Toni: Paino tippunut 2,2kg/viikossa, yhteensä nyt 4,2kg ja viikkoja takana vasta 6.  Mahanympärys on pienentynyt jo seitsemällä sentillä! Tämäkin pudotus jo näkyy, jos ei muussa niin omassa olossa!

Liikunnasta on tullut meille jo mukava arkirutiini ja annoskoot on pienentynyt molemmilla ihan huimasti... nälkää ei tosin  olla nähty, sillä ollaan myös ruvettu syömään ajatuksen kanssa eikä kuten aiemmin hotkien!
Enää ei myöskään tee mieli makeaa läheskään samalla tavalla kuin aiemmin... ei sitten tiedetä, että miltä makea esim. suklaa edes maistuisi tällä hetkellä kun ollaan totuttu olemaan ilman... varmaan se olisi jo melko makeaa ja ehkä pienemmät määrät riittäisi, jos mielitekoja tulisi! ;)
Tästä on oikein hyvä jatkaa ja nyt on motivaatio korkealla! :)