Tein sunnuntai-illan iloksi piirakan jälleen metodilla mitä kaapista löytyy.

Pohja:
150g margariinia
2,5dl vehnäjauhoja
0,5tl leivinjauhetta
2rkl vettä

Margariini ja vehnäjauhot (+leivinjauhe) nypitään keskenään ja lopuksi lisätään vesi.

Täyte:
400g kanaa hunajamarinadissa
paprikaa
sipulia
n. 2dl raejuustoa
2,5dl Flora kevyt & paksua
2 kananmunaa
juustoa

Paistoin kanat pannulla paprikan ja sipulin kera. Tämän seoksen kaadoin pohjan päälle ja lisäsin myös raejuuston siihen pinnalle. Floran kevyen ja paksun sekaan rikoin kananmunat ja kaadoin tämän vielä piirakan päälle. Paistoin tätä uunissa 200asteessa n. 40min jonka jälkeen lisäsin pinnalle juustoraastetta, koska halusin piirakkaan oikein juustoisen kerroksen. Sitten laitoin koko komeuden vielä uuniin aivan ylätasolle n.10 minuutiksi, jotta juusto sai vähän väriä.

667470.jpg